Sunday, May 17, 2015

April Favorites

Hej! Dugo ali baš dugoo se nismo čuli to jeste kuckali,naravno zbog moje škole -.- naručito u poslednjih nekoliko sedmica nikako nisam imala vremena zbog silnih testova...Ali sada sam tu i hajde da vam pokazem moje favorite! :D












1.Balea  Luxury red Love so za kupanje.
I think im in love! Ovo je predobro! Ima miris kokosa i breskve i mislim da cu kupiti jos 50 ovakvih haha.
Dodaje se u tekuću toplu vodu i ostavlja se da se otopi.Onda se samo bućnuti u kadu i opustiti se 10-20 minuta :).Kesica od 80 grama je dovoljno za jedno kupanje. Voda dobije crvenkastu boju i cijelo kupatilo zamiriše na kokos i breskvu.Koža posle toga bude mekana (ne osuši se) i dobije onaj prekrasan miris.
Ne znam što ranije nisam koristila ovakvo nešto, a pogotovo nije ni skupo,kupila sam ovo pakovanje za 1.90km.Definititivno moram sve mirise isprobati!





2.Aura Absolute Matte Velvet Feel long lasting lip cream.
Obožavam sve što je mat i ne zanam što ranije nisam kupila ovaj ruž.Ja sam uzela u boji 605 ili kako bih ja rekla blood red nijansa.Jeste malo jaka ali meni to ne smeta.Aplikator nije precizan,pa tako da se uvijek desi da napravim neku grešku pa onda moram to ispravljati,ali vrijedno je truda! :)
Moram potražiti i u drugim bojama jer me je ovaj oduševio :D.




3. Manhattan Clearface All in 1 Cleansing pads.
Antibakterijski hidratantni jastučići za čišćenje lica sa osvježavajućim dvostrukim učinkom.Mekša strana odlično otklanja i vodotpornu šminku,a Scrubby strana duboko čisti pore  i osvježava kožu lica.Takodje zaustavlja pojavu bubuljica.




4.Spirited Away studio Ghibli
Ovo nema nikakve veze sa beauty proizvodima ali odlučila sam da za svake nove favorite uključim po još nekoliko stvari što nisu beauty proizvodi :).
U nekim od prijašnjih postova pomenula da sam postala baš veliki ljubitelj anime filmova i anime-a uopšte.
  Ovaj anime film je režirao Hayaoa Miyazakija,to mu je osmi dugometražni film (preporučujem da pogledate sve njegove filmove!) te njegov prvi i jedini koji je osvojio Oskar za najbolji animirani film.U filmu se radi o maloj djevojčici Chihiro koja upada u svijet duhova u kojem se zaposli u jednoj sauni. Film me je oduševio i preporučujem svima da odmah prekinu sa bilo čim šta radi i odmah pogledaju film! (naravno ako već niste :))
Spirited Away se nalazi i na listi 250 najboljih filmova kinematografije na sajtu IMDb.com
Takodje nemojte zaboraviti pogledati i ostale filmove od Studio Giblija jer su fenomenalni!








I to bi bilo to! Nije puno stvari jer i nisam toliko ni kupovala! :D
      
             Jeste li vi probali (ili odgledali) nešto od navedenih proizvoda? Kako vam se svidjelo?


Hvala na čitanju i komentarisanju! <3
Bye!



















2 comments:

  1. Nisam ništa isprobala od ovih proizvoda, ali kako obožavam anime, idem odmah da gledam :D svakako nemam ništa drugo da radim xD

    ReplyDelete