Saturday, October 4, 2014

September favourites

Hello! Prosao nam je jos jedan hladan mjesec i vrijeme je za favourites! Pa da pocnemo! :)



1.Balea peeling pads.
Proizvod me jako odusevio. Meni je celo najproblematicnije i na njemu uvijek se nadje milion bubuljica ali ovaj mi je stvarno pomogao. Vecina bubuljica je nestalo posle 2-3 dana koriscenja. Upotrebljuje se ujutru i uvece,piling strana njezno uklanja ljuskice i dubinski cisti a njezna strana tonizira i njeguje kozu.Preporucujem!



2.Manhattan Go4Big Lashes maskara.
Posto mi je ona Rocket maskara pri kraju kupila sam ovu. Birala sam neku jeftinu i ova mi je zapala za oko.Moram priznati da sam zadovoljna. Ne ljepi trepavice i ''laka je'' uopste se nemam osjecaj da nosim maskaru. Zeljeni volumen se dobije tek posle nekoliko nanosenja, ali meni i ne treba u ovom periodu neki ''wow'' volumen :) Jedino sto ne valja jeste to sto ostavlja puno grudvica na trepavicama :( Sve u svemu zadovoljna sam.





Rosal LipBalm Flash Nude.
Odlicno labelo u boji. Pronasla sam ga prije dvije sedmice u jednom supermarketu malo sam ga mjerkala i na kraju odlucih i da ga kupim. Ima prijatan miris,nista posebno. Boja mu je jedva vidljiva na usnama ali daje sjaj. Usne budu dehidrirane i vitamini A i D stite kozu od isusivanja.


Alverde krema za nokte i zanoktice.
Spas za moje nokte! Kako je zima pa mi sada se sve vise pojavljuju zanoktice odlucih da kupim neku kremicu. Cim sam ugledala alverde kremu odmah sam je kupila! Ima miris kajsije malo je gusca u odnosu na ostale kreme ali fino se upija. Bye bye zanoktice :)
P.S.Kremu sam nedavno potrosila i bacila, zaboravivsi da je slikam tako da sam morala traziti po internetu sliku :(


To je to! Da li u vam se svidjeli moji favoriti? Koji vam je omiljeni? Komentarisite i podijelite vasa misljenja sa mnom :) Do sledeceg posta!
Bye!

Izvori slika:forum.cofe.ru













6 comments:

  1. Balea peeling pads to moram da probam :)

    ReplyDelete
  2. Zaintrigirale su me ove Balea piling pads... :D

    ReplyDelete
  3. Morat cu i ja isprobati to baleino čudo, mada trenutno škicam neke druge ali su nazalost skuplje :/

    ReplyDelete
  4. Kao sto sam rekla odlicne su a nisu uopste skupe, meni su puno pomogle :)

    ReplyDelete
  5. Alverde kremicu moram obaveyno probati :)

    ReplyDelete
  6. Obavezno,odlicna je ako imas problematicne nokte :)

    ReplyDelete