Monday, August 4, 2014

Sta ponijeti na more?

Ljeto,vrucina je i vrijeme je za moree! Niko ne moze vise da izdrzi na ovakvoj vrucini svi mi zelimo da se bucnemo u hladnom moru.Ali valja i to docekati,haha.
Naravno prije toga moramo se spremiti i spakovati sve potrebne stvari u  kofer.Ali nije ni to nikad lako.Najveci problem je sta spakovati i koje stvari ponijeti?Pa ako ste u takvoj dilemi evo ja cu vam pomoci ;).
Vazno je da se spremanje zapocne 2 ili 3 dana pre puta,da ne bi bilo zurbe i da se ne bi u toj zurbi nesto zaboravilo.I naravno napravite plan koji treba da obuhvata sta sve treba kupiti i koje nam stvari fale.Pa onda krenuti u shopping!
E sada koje stvari izdvojiti i staviti u kofer? Bice vam potrebno sledece:

1.Garderoba.
Gardaroba treba da je pamucna i lagana.I naravno u punoo sara! Ljeto je zar ne? ;).Takodje treba ponijeti i stvari za malo hladnije vrijeme kao sto su carape,duge majice i pantalone.I Ne morate pretjerati sa stvarima i pretrpati kofer.Izdvojte samo ono sto vam je neophodno za tamo.A to sve zavisi koliko ostajete na moru 7,10 ili 15 dana.

2.Obuca.
Od obuce vam ne treba puno stvari.Dovoljne su vam jedne japanke za plazu,patike za malo hladnije vrijeme i neke sandale ili sta god vi volite.
3.Torba za plazu sa peskirima.
Izaberite neku torbu za plazu koja vam se svidja i koja je dovoljno velika da stanu sve potrebne stvari koje nosite na plazu kao  sto su peskiri,presvlaka,karte,voda...Imate raznih torba sa prelijepim sarama koje samo cekaju da se kupe.

4.Neseser sa stvarima za licnu higijenu.
U njega mozete staviti sve proizvode koje cete nositi na more.Mozet ponijet:kupku,kreme,sampon,sminku...i naravno cetkicu za zube!



5. Elektronski uredjaji.
Naravno ponesite telefon,kameru,punjace...I napunite ih no prije puta,da bi bili sigurni da cete imati muziku cijelim putem ka moru ;).


6.Ostale potrebne stvarcice.
Naocare za sunce,torbice,nakit i svi ti modni dodaci.Sve to takodje treba ponijeti.Njih mozete  staviti u neki poseban neseser ili torbicu i spremni ste!


I to bi bilo to! Nadam se da sam vam bar malo pomogla.Slobodno komentarisite,pitajte i predlazite!

Byee!!

















No comments:

Post a Comment