Thursday, August 21, 2014

Back to school

Hello everyone!Kao sto znate blizi se kraj ovog ljetneg raspusta i dolazi vrijeme za skolu.Za neke je to veoma tuzno,a neki jedva cekaju da vide onovo svoje drugare :).danas sam odlucila da napisem nesto o nekim proizvodima za skolu i odjecom takodje :D Pa da pocnemo
















Makeup:
Kada krenemo u skolu,ne zelimo da izgledamo pretjereno nasminkano i naravno to zabranjuje vecina skola,zato je najbolje koristiti malo sminke dovoljne samo da prekriju neke nepravilnosti i samo malo da nas ''dotjera'' ;) Evo sta ja koristim od sminke za vrijeme skole:


1.Essence all about nude.
Obozavam ovu paletu stvarno je odlicna za skolske dane.Daje taj natural look ociju i sjenka ne spada 5 sati (bar kod mene).Malo joj tekstura ne valja,ali moze proci :).
Sjenku mozete naci u CM prodavnicama :D
2.Maybelline bb krema.
Odlicna!Ima malo guscu teksturu i kozi daje taj svjez i sjajan izgled.Ne bih preporucivala djevojkama sa malo masnijom kozom :D


3.Essence sstay with me,Me and my ice cream lipgloss.
Vec xsam pricala o stay with me sjaju za usne. (post mozete vidjeti OVDJE)Odlicni su,ostaju dugo na usnama i daju im perfect izgled.My and my ice cream sjaj za usne je blago pink boje i odlican je za ovakve prilike.


4.Maybelline rocket volume express maskara.
Inace odlicna maskara,i daje bas veliki volumen trepavicama,ali ako hocete taj prirodan look najbolje je stavljati samo jedan ili dva sloja.

To bi bilo sve od kozmetike,vrijeme je za odjecu!

Kada odete u grad sigurno cete vidjeti ogromne natpise po buticima:back to school,velika rasprodaja,naza u skolu sale...Udjite u svaki taj butik i trazite odjecu :).Mozete naci predivnu majicu ili pantalone u nekom butiku u koji nikada niste otisli. A i u vasim starim buticima mozete naci preeedobre stvari.Zato brzo u shopping! :)






I to bi bilo to! Jeste li vi probali nesto od proizvoda? Je li vam se svidjelo? Slobodno komentarisite i dijelite misljenja :)

I da vas posjetim,giveaway je jos uvijek otvoren :) -giveaway-


                   

  
Izvori slika:homewegoagain.com  chicprofile.com  www.target.com thebeautyblogger96.wordpress.com  www.maybelline.com www.femalefirst.co.uk
                                                                                               





















No comments:

Post a Comment