Sunday, August 3, 2014

Savjeti za vitko i zdravo tijelo

Svi mi volimo da izgledao super u nasim kupacim kostimima,ali nije bas uvijek lako imati vitku figuru.Cure danas pribegavaju raznim dijetama koje mogu biti veoma stetne za nas organizam a i mogu dovesti i do opakih bolesti kao sto su anoreksija  i bulimija.Znaci izgladnjivanje  nije opcija! Takodje svi mi znamo za onu izreku ''skip dinner wake up thinner,'' ali nije ni to dobro za vase tijelo.I na televiziji mozemo naici na one reklame za preparate za mrsavljenje,iako izgledaju primamljivo ni oni nisu potpuno zdravi za vas.
Da zablistate u vasem bikiniju morate se pravilno hraniti i redovno vjezbati!I narucito bez izladnjivanja!
Evo sada nekoliko savjeta za bolju figuru:

1.Redovno vjezbajte.
Vjezbanje je jako bitno za vas organizam,uvijek se treba baviti nekim sportom iako ne zeltite da smrsate,jer je on vazan za pravilan rast i razdvoj kod svakog covijeka!Ali ni ovdje nije odlicno pretjerivati i preforsirati se.Ja vam licno preporucujem da krenete sa bavljenjem joge jer je ona odlicna za vase cijelo  tijelo i um.Na You-Tube-u mozete naci hiljade  videa za jogu.Takodje imate i sajtove koje mogu da pomognu.Evo jedan: https://yoga.com/


2.Pravilna ishrana.
Pravilna ishrana je takodje odlicna za cijeli nas organizam.Ali to ne znaci da treba prestati unositi hranu u  organizam nego jedite manje obroge i jedite cesce! Takodje izbacite lisnata peciva,gazirana pica i kafu,jer svi ti sastojci stete vasem organizmu.


3.Izbjegavajte ugljene hidrate.
Nemojte potpuno odustati od ugljenih hidrata nego samo smanjite kolicinu.Postepeno je smanjujte dok ne budite zadovoljni svojom ishranom.


To bi bili neki savjeti koji ce vam pomoci u dobijanju bolje figure tijela.Slobodno komentarisite,predlazite i pitajte sta god vas interesuje.:)I da kao sto sam vec rekla nisam bila aktivna zato sto nisam imala interneta, ali od danas se nadam da cu imati  pa cu moci da pisem svaki dan.Izvinite na cekanju! :)


Byee!



















No comments:

Post a Comment