Tuesday, July 29, 2014

Dosada :/

Ahh dosadaa...Ima li sta gore? Jeste to da nema skole i da nemamo sta da ucimo,ali ipak cijeli dan samo sjediti u kuci i visti na kompjuteru i nije nesto zabavno! A tek to sto je napolju vruce i ne mozemo mrdnuti iz kuce.Pa sta onda raditi? Evo ja cu vam dati neke ideje!



1.Organizujte ''Spa'' dan!
Pozovite drugarice (mozete i sami) vasoj kuci i napravite Spa dan. To znaci da se cijeli dan posvetite isprobanju razlicitih proizvoda koje ste kupili. Upalite svjece i cijeli dan provedite u vrucoj kadi sa prirodnom maskom na licu,mozete da pustite i  muziku radi neke atmosferice!  Nece vam biti dosadno a i imacete cistu kozu!


2.Nazad u djetinjstvo.
Isplaniratjte da jedan dan gledate samo Diney crtace koje ste gledali kao mali,i vratite se u djetinjstvo! Mozete odgledati pepeljugu,trnovu ruzicu,ljepoticu i zvijer...Izaberite vase omiljene,uzmite kokice i to je to! Zabavitce te se!


3.Isprobajtre vasu staru odjecu.
Sigurno imate onu hrpu odjece n kraju ormara koju niste vec dugooo nosili.E pa sada izvatite tu odjecu i pocnite sa isprobavanjem!Mozda ce te tu naci perfektnu odjecu i necete morati ici u shopping! Ako hocete pozovite i drugarice da vidite sta oni misle o vasoj zaboravljenoj odjeci. A aako ipak nista ne nadjete,bar ste napravili vise prostora za novu odjecu u ormaru.



4.Pozovite grupicu prijatelja i organizujte da zajedno odete na neku planinu koja vam je blizu grada.Ponesite sve sto vam treba (vodu,sendvice..) i krenite na planinarenje! Super cete se zabaviti i provesti neko vrijeme u prirodi,takodje cete se rijesiti nezeljenih kalorija.I uvece  zaspatice te  od umora kao neka mala beba haha :D

I to bi bilo to! Nadam se da vam se dopalo i  da sam vam kao i uvijek pomogla!Slobodno komentarisite i predlazite.
P.S..Izvinite zbog neredovnog pisanja,nisam imala  interneta :/










No comments:

Post a Comment